Në komunën e Deçanit u shëruan edhe dy pacientë që ishin të prekur me COVID-19, dhe u regjistrua një rast i ri. Këtë e ka konfirmuar i pari i komunës, Bashkim Ramosaj përmes një shkrimi në Facebook.

Ramosaj njoftoi se në këtë komunë janë 30 raste aktive me koronavirus.

“Deri më sot, në komunën tonë janë të identifikuara 93 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 61 të shëruar plotësisht, Dy (2) kanë humbur jetën, ndërsa 30 raste janë akoma aktive.”, shkroi Ramosaj në Facebook./21Media

Sot në komunën tonë, dy (2) persona janë shëuar plotësisht nga #COVID19, ndersa një (1) person ka rezultuar pozitiv me…

Posted by Bashkim Ramosaj on Monday, August 24, 2020