Hovenier e Abbott në Junik takohen me Shehun

Ambasdori i SHBA-së Jeffrey Hovenier së bashku me ambasadorin e Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott kanë takuar kryetarin e Komunës së Junikut, Ruzhdi Shehun.
Hovenier u shpreh se diskutuan për potencialin e Junikut.
Ndërkaq, duke e cilësuar si vizitë të mrekullueshme, Hovenier tha se u diskutua gjithashtu për prioritetet e zhvillimit ekonomik të kësaj komune.
“Vizitë e mrekullueshme sot në Komunën e Junikit, së bashku me Nick Abbott për të takuar kryetarin Shehu dhe anëtarët e ekipit të tij. Ne patëm një diskutim të mirë për potencialin e Junikut dhe prioritetet e zhvillimit ekonomik të komunës”, shkroi Hovenier në Twitter./21Media

Back to top button