Kryetari dhe kandidati i PDK-së për kryeministër, Enver Hoxhaj në orën 09:15 ka votuar në Fakultetin e Filologjisë.

Ai para gazetarëve tha se qytetarët e Kosovës sot do të flasin./21Media