Identifikohen bashkëpjesëmarrësit e sulmuesit në metro

Identifikohen bashkëpjesëmarrësit e sulmuesit në metronë e Sankt Petersburgit të Rusisë

Organet hetuese identifikuan personat që kanë kontaktuar me sulmuesin e dyshimtë në stacionin e metrosë në Sankt Petersburg, Akbarzon Xhalilov, ka bërë të ditur të enjten zëdhënësja e Komitetit hetues rus Svetlana Petrenko.

“Në kuadër të hetimeve kriminale me rastin e sulmit terrorist në Sankt Petersburg, zyra kryesore e komitetit hetues rus për hetime të profilit të lartë po punon bashkërisht me ekipet operative me Shërbimin shtetëror të sigurisë FSB dhe Ministrinë e Punëve të Brendshme në zbulimin e kontakteve dhe të njohurit e Xhalil”, ka thënë Petrenko.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button