Ilustrimet që vërtetojnë se bota po ‘çmendet’!

Ilustrimi nuk është thjesht një foto, është një histori e tërë e vizatuar. Dhe bëhet edhe më interesante kur kjo histori shkruhet për ne.

Në ditët e sotme jeta është plot me teknologji, rrjete sociale dhe tendenca që ndonjëherë janë të vështira për t’u kuptuar.

Më poshtë, ju sjellim disa ilustrime, të publikuara nga Bright Side, me ç’rast mund të shikoni në realitetet e botës moderne./21Media

Koha kalon dhe qëndrimi i njerëzve ndaj shumë gjërave ndryshon

22 Ilustrime të mprehta që vërtetojnë se bota po çmendet

E vetmja gjë e qëndrueshme është mosrespektimi ynë për planetin

22 Ilustrime të mprehta që vërtetojnë se bota po çmendet

Ne jemi mësuar të mos dorëzohemi kurrë…

22 Sharp Illustrations That Prove the World Is Going Crazy

Ne e kalojmë pjesën më të madhe të jetës duke punuar…

…dhe pa pushim të duhur.

Për çfarë? Për shpenzime të çmendura parash në dyqane…

Opinioni publik ndikon te ne…

…dhe ne shikojmë të tjerët më shumë sesa shikojmë veten.

Ne jetojmë në një botë rrjetesh dhe pajisjesh pa e vërejtur realitetin rreth nesh.

Fatkeqësisht, fëmijët tanë na shikojnë dhe e përsërisin këtë

Pra, ne duhet të ndryshojmë rregullat, për të qenë një shembull i mirë.

…dhe fillojmë të shijojmë gjithçka që kemi në jetën reale.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button