Infermierët para protestës?

Infermierëve të punësuar gjatë pandemisë nuk ju paguhen orwt shtesw dhe kujdestaritë e natës. Sindikata e Infermierëv e lë të hapur mundësinë e protestës, nëse ndërkohë nuk plotësohen kërkesat e tyre.(Gazetare & Kamera Shqipe Miftari)./21Media

Back to top button