Instagrami është jashtë funksionit

Është raportuar se Instagrami ka rënë nga funksioni.
Kjo u bë e ditur nga disa përdorues përmes Tëitter-it dhe u vërtetua nga DoënDetector.
Disa përdorues raportuan se që nga ora 9:32, Instagrami nuk ka funksionuar për ta.
Arsyet e kësaj ndërprerje janë ende të paqarta.
Për disa përdorues, Instagrami thjesht po shkon shumë më ngadalë se zakonisht, disa të tjerë nuk mund as të hyjnë në aplikacion, disa nuk po mund të ngarkojnë postime në profilin e tyre e te disa të tjerë nuk po funksionojnë mesazhet./21Media

Back to top button