Institucionet e Kosovës të gatshme të pranojnë refugjatë afganë(Video)

Institucionet e Kosovës i janë përgjigjur pozitivisht kërkesës së SHBA-së për pranimin e refugjatëve afganë pas zhvillimeve të fundit atje. Nga Presidenca, Qeveria dhe Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës kanë thënë se do të bashkëpunojnë ngushtë me SHBA-të për këtë çështje. Ambasada Amerikane në Prishtinë ka shkruar se Kosova i bashkohet SHBA-së në thirrjen që të gjithë palët të respektojnë largimin e sigurt të shtetasve të huaj dhe të afganëve pas kthimit të talibanëve./21Media

Back to top button