Interesim i vogël i diasporës për bonot e Kosovës        

 Ekspertët numërojnë mangësitë e procesit
 Qeveria e Kosovës vitin e kaluar kishte marrë vendim që të themeloi një thesar të buxhetit për investime nga diaspora. Megjithatë, shuma e investuar nga diaspora kosovare vitin e kaluar, konsiderohet e ulët nga njohës të ekonomisë dhe nga organizata joqeveritare “Germin”./21Media

Back to top button