Asokohe ekipi i RTV 21 ishte në aeroplanin special të Bidenit gjatë vizitës në Ballkan

Asokohe ekipi i RTV 21 ishte në aeroplanin special të Bidenit gjatë vizitës në Ballkan

Arkivi i Radiotelevizionit 21, pa e tepruar fare, është një thesar videomaterialesh të luftës e të pasluftës si dhe të rrugëtimit të Kosovës drejt lirisë dhe pavarësisë. Ruhen me kujdes materiale të çmueshme, edhe dokumentare me vlerë, madje edhe për brezat që do të vijnë pas nesh.
Nga arkivi ynë e veçuam edhe një pjesë të intervistës të Radiotelevizionit 21 me presidentin e ri të SHBA-së Xho Bajden, e realizuar në maj të vitit 2009, nga korrespondednti ynë në SHBAm Halil MULA./21Media