Biznese familjare në Viti

Biznese familjare në Viti

Shtohen fermat e deleve në rajonin e Vitisë Shumë fermerë kosovarë kanë krijuar mirëqenie materiale, duke investuar në bujqësi dhe blegtori. Kjo e fundit del të jetë goxha fitimprurëse, sidomos në viset ku ka kushte për kultivimin e kafshëve. Një shembull të tillë e sjellim nga Sadovina e Vitisë. Lanë Zvicrën dhe investuan në fshat për hapjen e fermës me 3 mijë dele dhe 130 lopë qumështore./21Media