Baret dhe lokalet që shërbejnë ushqim, restorantet, kafenetë, frizerët do të rihapen në Irlandë. Por ata detyrohen t’i respektojnë rregullat e distancës sociale, teksa vendi po vazhdon t’i lehtësojë masat e izolimit.

Edhe dyqanet dhe fabrikat në Skoci do të rihapen me lehtësimin e masave. Dasmat e vogla mund të mbahen jashtë, kopshtet zoologjike dhe parqet do të rihapen, por vetëm për vizitorë që jetojnë afër./21Media