Ismaili ka folur për frymën rugoviane

Ismaili ka folur për frymën rugoviane

Anëtari i Vetëvendosjes ka thënë se ai nuk po i merr vesh anëtarët e LDK-së pasi që kapen në frymën rugoviane.

Ismaili theksoi se Rugova e kishte bërë Ramushin kryeministër dhe se tani LDK duhet të vendosë ose ta bëjnë përsëri Ramushin kryeministër ose që ta varrosin vetën.

“S’po ju marr vesh juve të LDK-së… I kapeni Lëvizjes për frymën rugoviane, derisa vetë Rugova e pat ba Ramushin kryeministër herën e kalueme. Tash, ose vazhdone traditën e bëjeni Rambon prapë, e përfundimisht varrosne veten, ose mundonu një herë në jetë me qitë në dritë diçka, e me ju pa më në fund hajrin qeky popull. Ose shkojmë në zgjedhje, more… Veç masnej s’ka me kajtë”, thuhet në postimin e Ismailit./21Media