Itali: Shuhet një familje shqiptare!

 Një aksident i rëndë në Parma të Italisë, u mori jetën 4 shqiptarëve. Të vdekur mbetën 22 vjeçarja Shane Hyseni, fëmiu i saj 1 vjeç e gjysmë, si dhe vëllai e motra e saj 12 dhe 8 vjeç.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button