Izraeli paralajmëron investime në Kosovë

Vizita e ministrit Esawi Frej, e para e një ministri izraelit në Kosovë

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike npërmjet Kosovës dhe Izraelit, vizita e parë e një ministri izraelit në Kosovë.Ministri për Bashkëpunim Rajonal i Izraelit, Esaui Frej paralajmëroi mundësinë e investimeve izraalite në Kosovë./21Media

Back to top button