“Jam gjeni për të kuptuar një derbi“

1 min read

Kloop ka folur para derbit të nesërm

Trajneri i gjigantit anglez, Liverpoolit, Jurgen Klopp në konferecën e sotme që e ka mbajtur para derbit të nesërm që Liverpooli e zhvillon ndaj Evertonit.

Jurgen Klopp ka mbajtur konferencën e fundit para derbit me Evertonin, në të cilën ka thënë se i kupton mirë derbit.

“Unë nuk jam i aftë  për shumë gjëra në jetë, por jam gjeni për të kuptuar një derbi, sepse nuk kam nevojë për një të dytë për ta kuptuar atë. Bota do të ndalojë për 90 minuta në këtë qytet. Futbolli nuk është gjëja më e rëndësishme në jetë, por për disa momente ne duam të jetë kështu”, ka thënë Klopp.

Ndryshe, nesër duke filluar nga ora 13:30 takohen Liverpooli dhe Evertoni./21Media