Zyrtare: “Janë planifikuar akte kundër disa liderëve të Kosovës”

U kërkuan masa ndaj individëve që rrezikojnë rendin kushtetues

Këshilli i Sigurisë i Kosovës kumtoi se grupe dhe individë nga vende të tjera jashtë Kosovës kanë planifikuar të kryejnë akte kundër disa liderëve institucionalë dhe politikë të Kosovës. Ndër njohës të sigurisë ka pikëpamje se nuk ka vend për panik./21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button