Dhuron 800 mijë euro, donacion në luftën kundër COVID-19

Dhuron 800 mijë euro, donacion në luftën kundër COVID-19

 Derisa deputetët nuk po merren vesh për projektligjin për rimëkëmbje ekonomik, donatorët po tregohen zemërgjerë me Kosovën në këtë temë.
Japonia dhuroi një donacion në vlerë prej 800 mijë eurove  për zbatimin e programit të zhvillimit ekonomik dhe atij social, që do të ndihmojnë luftën kundër pandemisë COVID-19./21Media