Jehona e marrëveshjes energjetike Kosovë-Shqipëri

1 min read

Shala: Marrëveshja nënshkruhet javët në vijim  .-Minxhozi: Është një lajm i mirë për sistemin energjetik

Kryeshefi ekzekutiv i KOSTT-it, Ilir Shala ka pritur në takim ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi me të cilin diskutuan për marrëveshjen e re në mes te KOST-it dhe ENTSO-E. Shala tha se në javët në vijim pritet edhe nënshkrimi i kësaj marrëveshje që mundëson pavarësinë energjetike të KOST-it.