Jehona e masave të reja anticovid… (Video)

Këto masa do të prekin më së shumti sektorin e Hotelerisë dhe Gastronomisë
Vendimi i Qeverisë për masa të reja pas rritjes enorme të të infektuarve me Covid-19, ngjalli pakënaqësi në Shoqatën e Gastronomëve të Kosovës dhe asociacione tjera, të cilat, konsiderojnë se këto masa do të dëmtojnë jo vetëm bizneset e tyre, por edhe ekonominë e vendit.(Teksti- Kujtesa Bajrami-Fana, kamera-Orhan Bylykbash)./21Media

Back to top button