Shumë të moshuar kanë gjetur strehë në institucionin e njohur si shtëpia e pleqve. Historitë e tyre janë të ndryshmet por shumica e tyre janë pa trashigimtarë. Për të ditur më shumë për rrefimet e residentëve aty dhe si shpjegohet se si pleqt pësuan më shumë në këto ndryshime që ka pasur në traditat shqiptare ndjekim kronikën në vazhdim.( Teksti- Lirie Dibrani, kamera: Olti Pacolli)/21Media