Polemikat LDK-VV për marrëveshjen e Uashingtonit s'kanë të ndalur...

Polemikat LDK-VV për marrëveshjen e Uashingtonit s’kanë të ndalur…

Ndërkaq Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Vetëvendosje kanë vazhduar polemikat rreth marrëveshjes së arritur në Washington.
Derisa  në Vetëvendosje kritikojnë kryeministrin Avdullah Hoti për marrëveshje të dëmshme me Serbinë, në LDK thonë se kryeministri Hoti ia ktheu dinjitetin vendit.
Në LDK nuk i japin rëndësi mocionit të ngritur nga Vetëvendosje.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Kushtrim RRMOKU)./21Media