Juniku zyrtarisht në balotazh

Në Komunën e Junikut janë numëruar 100% e votave ku sipas rezultateve preliminare të KQZ-së kjo komunë shkon në balotazh.
Partitë që do të përballen në raundin e dytë të zgjedhjeve do të jenë AAK dhe LDK pasi që asnjë nga këto dyja parti nuk kanë arritë të fitojnë mbi 50% të votave.
Kandidati i AAK-së, Agron Kuçi ka marrë 47.26%, ndërsa Ruzhdi Shehu nga LDK ka marrë 38.87% të votave./21Media

Back to top button