Junker dhe Tusk do të kërkojnë takim me Erdogan

Komisioni dhe Këshilli Evropian dëshirojnë që të rregullojnë marrëdhëniet me Turqinë

Presidenti i Komisionit Evropian Jean-Claud Juncker dhe presidenti i Këshillit Evropian Donald Tusk, do të kërkojnë takim me presidentin e Turqisë Recep Tayyip Erdogan në margjinat e samitit të NATO-s, më 25 maj, transmeton AP.

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, deklaroi sot pas takimit me Tusk, se BE-ja do të bëjë edhe një përpjekje për të zvogëluar hendekun me Turqinë.

Back to top button