Do të shqyrtohet ankesa e Selimit dhe Lushtakut

Do të shqyrtohet ankesa e Selimit dhe Lushtakut

Në Pallatin e Drejtësisë ka filluar seanca gjyqësore për Sami Lushtakun dhe Sylejman Selimin të dënuar me nga shtatë vjet burg për krime lufte. Ish komandantët e UÇK-së, Selimi dhe Lushtaku, janë ankuar në Gjykatën Supreme pasi që dënimin e tyre ua ka konfirmuar Gjykata e Apelit.

Mbrojtësit e dy të akuzuarve janë shprehur të bindur se klientët e tyre do të shpallen të pafajshëm. Sot do të shqyrtohet ankesa e Selimit dhe Lushtakut, por që vendimi pritet të merret ditëve në vijim./21Media