Ka një detaj të rëndësishëm që duhet të shihni kur blini pastën e dhëmbëve!

Shumica prej nesh kur blejmë pastën e dhëmbëve, shohim vetëm emrin e kompanisë dhe e marrim. Por a e keni lexuar ndonjëherë atë që shkruan poshtë pastës?
Pjesa e poshtme e pastës së dhëmbëve tregon një detaj shumë me rëndësi. Në të tregohet nëse pasta është bërë nga substanca organike ose jo.

Në fund të saj duhet të jetë një katror me ngjyrë blu, të kuqe, të gjelbër ose të zezë, shkruan bright side.

Çfarë domethënie ka secila ngjyrë?

Ka një detaj të rëndësishëm që duhet të

Ngjyra e zezë, tregon se pasta përmban vetëm kimikate.
Ngjyra e kuqe, tregon se pasta është e bërë nga kombinimi i kimikateve me substanca natyrale.
Ngjyra blu tregon, se pasta përmban substanca natyrale dhe ilaçe.
Ngjyra e gjelbër, tregon se pasta e dhëmbëve ka vetëm përbërës natyral. Zgjidheni ju tani cilën pastë të merrni./21Media

Ka një detaj të rëndësishëm që duhet të
Back to top button