Kadare porositë që institucionet t'i kushtojnë më shumë rëndësi librit

Kadare porositë që institucionet t’i kushtojnë më shumë rëndësi librit

Në një prononcim ekskluziv për RTV21, shkrimtari më i madh shqiptar, Ismail Kadare ka folur edhe për letërsinë shqipe e lexuesin shqiptar, i cili sipas tij është duke u rritur çdo herë e më shumë. Ndër të tjera, Kadare ka folur edhe për situatën politike në Kosovë e Shqipëri si dhe për rastin Haradinaj, për të cilin tha se beson që do të ketë përfundimin më të mirë të mundshëm./21Media