Serbia s’ka vullnet politik që t’i denoj serbët për krime lufte

Serbia s’ka vullnet politik që t’i denoj serbët për krime lufte

Në Kosovë edhe më tej, krime të shumta të forcave serbe ndaj shqiptarëve gjatë luftës, kanë mbetur të pa ndëshkuara. Në gjykatat e Kosovës dhe të Serbisë deri më  tani më shumë ka të denuar shqiptar se sa serbë për krimet e luftës.  Njohësit e kësaj fushe thonë se problemi është politik./21Media