Projektligji për rimëkëmbje ekonomike sot ka marrë mbështetjen e Komisionit parlamentar për Legjislacion.

Mbledhja është mbajtur ‘online’, derisa kryetari i këtij Komisioni Shkëmb Manaj, ka konfirmuar për KP se me 5 vota për dhe një abstenim është miratuar në raporti me amendamenti I këtij projektligji për rimëkëmbje ekonomike.

Po, kaloj. Me 5 vota për dhe një abstenim u miratua Projektligji dhe raporti me amendamente”, ka thënë Manaj.

Ndërsa, në orën sot në orën 11:00 pritet të mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për shqyrtimin e dytë të Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike COVID-19.