Me këtë rast janë prezantuar edhe kandidatët për deputetë

Me këtë rast janë prezantuar edhe kandidatët për deputetë

Gjatë fushatës për zgjedhjet e 11 qershorit banorët e Kçiqit të Madh dhe Vinarcit në Mitrovicë, kanë shfaqur mbështetje për “Fillimin e Ri”.

Sipas një komunikate nga PDK-ja këtë mbështetje ata e kanë treguar gjatë takimeve që janë mbajtur në këto dy fshatra nga Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Mitrovicë, ku kanë marrë pjesë edhe kandidatët për deputetë: Jehona Shyti, Drita Kadriu, Rrustem Musa e Abdyl Salihu.

Kryetari i Degës së PDK-së në Mitrovicë, Avni Kastrati, u shpreh mirënjohës për mbështetjen e banorëve të këtyre dy fshtatrave. “Besimi juaj na oligon që të jemi pranë jush, ashtu siç kemi qenë gjithnjë. Mbështetja juaj për “Fillimin e Ri”, është mbështetjet për të ardhmen tonë më të mirë”, tha ai.

Më pas Kastrati, ka prezantuar edhe kandidatët për deputetë që janë nominuar nga Dega e PDK-së në Mitrovicë. Ai tha se ata janë njerëz humanë, familjarë e profesionistë të mirë. “Ju i njihni, janë njerëzit tuaj. Janë ata që do të na përfaqësojnë neve të gjithëve dhe para se gjithash do të jenë zëri juaj në Kuvendin e Kosovës”, theksoi Kastrati.

Ndërsa prej orës 15:00, kreu i PDK-së, Kadri Veseli, do të mbaj tubimin përmbyllës për zgjedhjet e 11 qershorit me qytetarë, në hapësirën ndërmjet sheshit “Isa Boletini” dhe sheshit “Mehë Uka” në Mitrovicë./21Media