Hade, Sibovc, Palaj, Leshkoshiq dhe Shipitullë do të preken nga ky projekt

Hade, Sibovc, Palaj, Leshkoshiq dhe Shipitullë do të preken nga ky projekt

 Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit së bashku me Korporatën Energjetike të Kosovës kanë ndërmarrë të gjitha masat për realizimin e investimeve në zgjerimin e mihjes ekzistuese të Sibovcit Jug-Perëndimor. Me zgjerimin e mihjes Kosova vlerësohet se do të ketë me të sigurt prodhimin e energjisë./21Media