Kooperativa bujqësore "Krusha" së shpejti më fabrikë të re

Kooperativa bujqësore “Krusha” së shpejti më fabrikë të re

Kooperativa Bujqësore “Krusha” në të cilën janë të angazhuara mbi 30 gra kryefamiljare, gjatë periudhës së pandemisë kishte vështirësi në punë dhe realizim të kontratave të parapara për eksport. Përkundër vështirësive ka edhe zhvillime pozitive, së shpejti pritet finalizimi i ndërtimit të fabrikës së re që është donacion i Bashkimit Evropian.(Teksti-Gjylshahe BEQIRAJ-IBRAHIMI,kamera-  Orhan BYLYKBASH)./21Media