Kelmendi: Politika kosovare e ndau Mitrovicën

Partia Fjala hap fushatën zgjedhore në Mitrovicë

Partia Fjala sot hapi fushatën e saj në qytetin e Mitrovicës jugore. Kryetari i partisë Fjala, Gëzim Kelmendi, tha se Mitrovica ka qenë një dhe do të mbetet një, e bashkuar dhe jo e ndarë./21Media

Back to top button