“Kënga Magjike 2022” më 22 dhe 24 nëntor

Edicioni i 23-të i festivalit më të madh të muzikës “Kënga Magjike 2022” ka filluar.
Tashmë janë zgjedhur këngët garuese të këtij festivali.
Më 22 dhe 24 nëntor do mbahen netët gjysmë-finale të festivalit “Kënga Magjike 2022”, ndërsa finalja më 26 nëntor.
Atmosferë, emocion, energji dhe këngë të bukura do të sjell edhe këtë vit “Kënga Magjike” edhe përmes ekranit të RTV21.
Kujtojmë se , çmimin kryesor të festivalit ”Kënga Magjike 2021” e rrëmbeu kënga ”Thikat e mia” e kënduar nga Alban Ramosaj. Vitin e kaluar ishte edicioni i 22-të i festivalit, i cili u transmetua edhe në ekranin RTV21. /21Media

 
Back to top button