Sijarina: Insistojmë për dënim meritor ndaj Ilir Haxhiajt

Sijarina: Insistojmë për dënim meritor ndaj Ilir Haxhiajt

Qytetarë dhe aktivistë për të drejta të njeriut protestuan sot para Gjykatës Themelore të Prizrenit kundër dënimit të Ilir Haxhiajt me 15 vjet burgim për vrasjen e bashkëshortes së tij, Hatije Dina. Protestuesit e kundërshtuan këtë vendim pasi e vlerësojnë të ulët./21Media