Kërkohet depolitizim i çështjes së personave të pagjetur (Video)

“Dhimbja e cila familjeve të të pagjeturve, është keqpërdorur nga politika”
 Organizatat që merren me të zhdukurit gjatë luftës së fundit në Kosovë kërkojnë që kjo çështje të depolitizohet. Dhimbja e cila po përcjell këto familje tani e 22 vjet, vlerësohet të jetë keqpërdorur nga politika dhe politikanët për përfitime të tyre u tha në forumin “Nevoja për depolitizimin e çështjes së personave të zhdukur”, të mbajtur të mërkurën në Prishtinë, nën organizimin e Qendrës Burimore për Personat e Zhdukur./21Media

Back to top button