Këto gjëra në oborrin tuaj ju sjellin minjtë në shtëpi

Prezenca e minjve në shtëpi është shqetësuese për të gjithë.
Por ju mund të minimizoni rrezikun e infektimit duke krijuar një mjedis të sigurt rreth shtëpisë tuaj, që është i papërshtatshëm për të mbajtur larg brejtësit.
Më poshtë ju i gjeni disa gjëra që nuk duhet t’i mbani në oborrin e shtëpisë, në mënyrë që të mbani minjtë larg jush.
Mbetje nga frutat dhe perimet

Ushqim kafshësh

Mure të plasaritur

 Gjethe të rëna pemësh

 
 

Back to top button