SBASHK-u paralajmëron grevë


Varg ankesash: Ligji për Pagat, takimet me Qeverinë, borxhi prej 100 eurove

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Rrahman Jasharaj, thotë se Këshilli Drejtues i SBASHK-ut mund të vendosë për veprime sindikale në arsim, nëse Ligji për Pagat kalon në Kuvend pa e parë sindikatat. Jasharaj ka një sërë ankesash, duke filluar nga ligji për pagat, takimet me qeverinë si dhe borxhin prej 100 eurove. Ai gjithashtu në intervistën e realizuar nga kolegia, Xheneta Veliu, flet edhe për bojkotimin e mësimit nga përsoneli arsimor në gjimnazin “ Sami Frashëri” në Prishtinë./21Media


 
 

Back to top button