Këto janë komeditë më të mira për momentin në Disney

Disney+ është plot me përmbajtje. Por, çka nëse nevojat tuaja të veçanta të shikimit në aplikacionin Mouse House nuk zgjidhen aq lehtë? Po sikur të jeni në humor për të qeshur, por nuk e dini saktësisht se si?
Më poshtë, ne kemi renditur disa nga komeditë më të mira dhe më qesharake aktualisht të disponueshme për t’u transmetuar në Disney+.
Shumë prej tyre bien në mënyrë të kënaqshme në kabinën e rrotave të Disney-t, disa prej tyre janë mjaft befasuese, të gjitha do t’ju ndajnë anët dhe do t’ju gudulisin kockat nga të qeshurat. /21Media

10 Things I Hate About You (1999)

Cars (2006)

Cheaper by the Dozen (2003)

Night at the Museum (2006)

A Goofy Movie (1995)

The Absent-Minded Professor (1961)

Bolt (2008)

Back to top button