KFOR-i dhuron më shumë se 50 donacione në vlerë të 70 mijë euro

KFOR-i dhuron më shumë se 50 donacione në vlerë të 70 mijë euro

Misioni i KFOR-it në Kosovë ka dhuruar më shumë se 50 donacione me ushqim dhe veshje për 14 komuna të Kosovës në vlerë të 70 mijë eurove, në koordinim me bamirësitë lokale dhe Kryqin e Kuq të Kosovës. Këto ndihma kanë qenë veçanërisht të dobishme në mes të pandemisë globale COVID-19.

“Ndërsa zbaton plotësisht të gjitha masat parandaluese të rekomanduara nga Organizata Botërore e Shëndetit në përgjigje të pandemisë COVID-19, Njësia kryen aktivitetet e saj në bazë të Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, i cili e mandaton KFOR-in të sigurojë një mjedis të sigurt dhe të sigurt dhe liri të lëvizje për të gjitha komunitetet në Kosovë.”, thuhet ndër tjerash në njoftimin e KFOR-it./21Media