KFORI, PK dhe FSK testojnë gatishmërinë e veprimit

KFORI, Policia e Kosovës dhe Forca e Sigurisë Së Kosovës,  në dy kampe të ndryshme, mbajtën ushtrimin e përbashkët “Shpata e Argjendtë”përmes të cilit u testuan kapacitet operacionale të veprimit. U tha se nga përvoja e fituar në FSK janë ngritur këto kapacitete operacionale./21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button