Kina “pushton” tregun me mallra!

1 min read

Serbia importoi mallra në vlerë rreth 200 milionë euro

Kina si një nga shtete më të fuqishme në botë, e cila nuk e ka njohur ende Kosovën, ka një qarkullim të lartë tregtar në vendin tonë. Kosova importon edhe nga Rusia, kryesisht produkte dhe derivate të naftës. Organizatat joqeveritare në vend kërkojnë nga qeveria të jetë më proaktive dhe t’i shfrytëzojnë këto raporte tregtare për të ndikuar në procesin e njohjes së Kosovës nga këto shtete./21Media