Kjo është arsyeja pse Kosova ka më pak miqësi sesa kishte në vitin 1999

Njohësi i marëdhënieve ndërkombëtare, Arbnor Sadiku ka qenë sonte i ftuar në ‘Click’ dhe ka folur në lidhje me marrëveshjen finale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.
Ai ka kërkuar që brenda Qeverisë Kurti të arrihet marrëveshje me Serbinë.

Në lidhje me këtë ai ka shtuar se SHBA-ja është mbështetëse e Kosovës, por kjo e fundit në vitin 1999 i ka pasur punët më mirë me miqësi./21Media

Back to top button