Kjo është data kur do të ndërrohet ora

Akrepat e orës së shpejti do të lëvizin prapa. Si çdo vit në javën e fundit të tetorit do të përfundojë ora verore, akrepat e së cilës do të kthehen 60 minuta prapa dhe zgjat deri në fundjavën e fundit të marsit.
Të dielën e 30 tetorit në orën 03:00 akrepat kthehen 60 minuta prapa.
Ora dimërore do na shoqërojë deri në natën mes së shtunës dhe dielë së 26 marsit./21Media

Back to top button