Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, sot njoftoi se ka arritur marrëveshje për bashkëqeverisje me BDI-në.

Zaev tha se takim ka qenë i suksesshëm dhe është arritur marrëveshje edhe me BDI-në.

Ai tha se kuadrot do të udhëhiqen sipas motos “Jetë më të mirë për të gjithë” dhe nuk do të merren poste nëse personat nuk janë të atij resori, përveç vendeve për zv/kryeministra, raporton Tv21./21Media