Vazhdojnë mospajtimet në deklarime publike

Vazhdojnë mospajtimet në deklarime publike

Nënkryetari i LDK-së, Agim Veliu, ka thënë se nuk janë afër marrëveshjes me Vetëvendosjen për formimin e Qeverisë së re. Veliu ka thënë se Vetëvendosje po e fton LDK-në për koalicion duke vepruar ashtu siç donë ajo. Sipas tij, kjo gjë është e papranueshme për LDK-në. Deputetja e Kuvendit nga Vetëvendosje, kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, ka thënë se Vetëvendosje dhe LDK janë në një moment kritik të bisedimeve. Tha se nuk duhet të zhbëhet procesi i negocimit për shkak të postit të kryeparlamentarit.(Teksti: Burim Zariqi, kamera-Aid Berkolli/21Media