Rukiqi: Nëse nuk intervenohet shpejt, bankrotimi ekonomik i pashmangshëm Zeka: Është për keqardhje mos kalimi i ligjit për rimëkëmbje ekonomike

Rukiqi: Nëse nuk intervenohet shpejt, bankrotimi ekonomik i pashmangshëm
Zeka: Është për keqardhje mos kalimi i ligjit për rimëkëmbje ekonomike

Rreth 1 miliard euro është rënia e qarkullimit të bizneseve që nga shfaqja e pandemisë në vendin tonë. Ndonëse kjo gjendje e ekonomisë po konsiderohet alarmante, as sot nuk u miratua në Kuvend Ligji për rimëkëmbje ekonomike.
Drejtues të Odës Ekonomike të Kosovës dhe Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, theksuan se institucionet po tregojnë paaftësi për trajtimin e gjendjes së rëndë ekonomike e cila siç u tha, shumë shpejtë mund të pësojë kolaps./21Media