Kolona të gjata në Veternik

Vonesa në përfundimin e punimeve tek rreth rrotullimi

Projekti i rreth rrotullimit të ri në Veternik, po shkakton tollovi dhe kolona të gjata të automjeteve. Vlera e kontratës është rreth 800 mijë euro, dhe kompania ishte zotuar se punimet do të përfundonin brenda 55 ditësh, por vonesat në përfundimin e punimeve janë evidente./21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button