Oda e Afarizmit dhe gastronomët të pakënaqur me ligjin për rimëkëmbje

Oda e Afarizmit dhe gastronomët të pakënaqur me ligjin për rimëkëmbje

Teksa qytetarët janë në pritje të vaksinave, ekonomia po pret injeksion financiar.

Një ditë pas prezantimit të programit të qeverisë në detyrë për rimëkëmbje ekonomike ndër biznese komentet janë të ndryshme./21Media