“Në Kamenicë operojnë rreth 15 biznese më pronarë serbë”

“Në Kamenicë operojnë rreth 15 biznese më pronarë serbë”

Komuna e Kamenicës e ka demantuar presidentin e Serbisë Aleksandër Vuçiq se në këtë komunën janë mbyllur të gjitha bizneset serbe. Zyrtaret komunal thonë se në këtë komunë rreth 15 biznese me pronarë serbë dhe respektojnë ligjet e Kosovës./21Media